Jaké druhy špachtlí naleznete v nabídce Mix Epil




Jaké druhy špachtlí naleznete v nabídce Mix Epil

Vosková epilace je populární metodou odstraňování nežádoucích chloupků a pro její správné provedení je nezbytné mít správné nástroje. Jedním z nejdůležitějších nástrojů jsou kosmetické dřevěné špachtle. Nabízíme vám pět různých velikostí, které jsou ideální pro různé oblasti těla a různé typy epilace. Jak si tedy správně vybrat?





1. Extra Small (XS)

Použití: obočí, horní ret, intimní oblast


Extra malé špachtle jsou ideální pro aplikaci vosku na malé, přesné oblasti, jako je obočí, horní ret nebo intimní oblast. Jejich velikost umožňuje precizní a kontrolovanou aplikaci, což je klíčové pro dosažení skvělých výsledků bez zbytečného voskového přebytku. Zúžená část se perfektně hodí pro precizní úpravu obočí.





2. Small (S)

Použití: podpaží, linie bikin, tváře, krk, nos, uši, prsty, nárty nohou


Malé špachtle jsou vhodné pro mírně větší oblasti, kde je stále potřeba přesnosti, jako jsou podpaží a linie bikin. Jsou dostatečně úzké, aby se dostaly do těžko přístupných míst, ale zároveň dostatečně široké pro efektivní aplikaci vosku.





3. Medium (M)

Použití: ruce, lýtka, linie vlasů


Středně velké špachtle jsou nástroj, který je ideální pro epilaci středně velkých ploch, jako jsou paže a nohy. Poskytují dobrou kontrolu a pokrytí, což zajišťuje rovnoměrné nanesení vosku a tím i účinné odstranění chloupků.






4. Large (L)

Použití: stehna, záda, hrudník


Velké špachtle jsou určeny pro větší oblasti těla, jako jsou stehna a hrudník. Díky jejich šířce můžete rychle a efektivně aplikovat vosk na velké plochy, což zkracuje dobu epilace a zajišťuje rovnoměrné výsledky. Velikost Large se dá považovat za nejvíce univerzální velikost z naší nabídky.





5. Extra Large (XL)

Použití: celé tělo, profesionální použití


Extra velké špachtle jsou perfektní pro profesionály a pro aplikaci vosku na celé tělo. Jsou navrženy tak, aby umožňovaly rychlé pokrytí velkých oblastí, což je ideální pro salonní použití, kde je důležitá rychlost a efektivita.


Jakou velikost si vybrat?

Při výběru správné velikosti špachtle je důležité zvážit, kterou část těla chcete epilovat a jakou přesnost a kontrolu potřebujete. Menší špachtle poskytují větší kontrolu a přesnost, zatímco větší špachtle umožňují rychlejší a efektivnější pokrytí velkých ploch.


Výhody kosmetických špachtlí.

Ekologické a šetrné k pokožce:

Naše dřevěné špachtle jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, které je biologicky rozložitelné a šetrné k životnímu prostředí. Navíc jsou jemné k pokožce a nezpůsobují podráždění ani alergické reakce.

Jednorázové použití:

Pro zajištění maximální hygieny jsou naše špachtle určeny k jednorázovému použití, což zabraňuje přenosu bakterií a zajišťuje bezpečné epilační prostředí.

 

Správný výběr kosmetických dřevěných špachtlí je klíčový pro dosažení optimálních výsledků voskové epilace. Ať už epilujete malé, přesné oblasti nebo velké plochy, naše nabídka pěti různých velikostí vám poskytne ten správný nástroj pro každý úkol. Investujte do kvalitních dřevěných špachtlí a užijte si hladkou pokožku s profesionálními výsledky z pohodlí vašeho domova nebo salonu.

Vyzkoušejte naše kosmetické dřevěné špachtle a zjistěte, jak snadné a efektivní může být voskování!




Pokud hledáte způsob, jak co nejlépe využít své kosmetické dřevěné špachtle, máme pro vás skvělý tip! Můžete snadno zdvojnásobit jejich využití tím, že použitou stranu s voskem ovážete kosmetickým ubrouskem a použijete i druhý konec. Tento jednoduchý trik vám umožní špachtli využívat 2x a zároveň ušetřit.